Restaurant Menüsü

Dijital Baskı

Hizmet Açıklaması

Restaurant menüsü restoran ve kafelerin en sık ihtiyaç duydukları görsel ürünlerdir. Müşterilere menü sunumu için gerekli olan görsel ürünler masalarda adeta bir şölen yaratır. Profesyonel grafikerlerimiz eşliğinde hazırlanan restaurant menüleri, gerçeklik hissiyatı vererek müşterilerinizi sipariş öncesinde tatmin eder. Kısa süre içerisinde hazırlanabilen menüler kaliteli görseller ile donatılır ve restoranda bulunan lezzetler hakkında bilgi verir. Tasarım içerisinde bulunan bütün görseller 3D görüntü kalitesine sahiptir. Bu sayede gerçekliği yansıtır. Restoranlarınızın bütün kapasitesini aktarabileceğiniz restoran menülerinde en iyi sonuçları alabilmek için Pegasus Reklam ve grafik tasarım hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz.

Restaurant Menü Tasarımları

Restaurant menüsü hazırlanırken işletmecilerin talepleri dikkate alınır. Her restoran ve kafe için hazırlanacak olan menü tasarımı o işletmeye özel olarak tasarlanır. Gelişmiş tasarım aşamaları kullanılarak hazırlanan restoran menüleri küçük detayların da eklenmesi ile hazır hale gelir. Tasarım çalışmaları birçok farklı program kullanılarak gerçekleştirilir. Müşteriye doğrudan hitap eden restoran menü tasarımlarına Pegasus Reklam farkı ile sahip olabilirsiniz. Çalışmalarımızı her daim özenli bir şekilde gerçekleştiriyor ve sizin ne istediğinizi bilerek size bu doğrultuda memnun edici hizmetle sunuyoruz.

Restaurant Menü Tasarımları Nasıl Yapılır?

Restaurant menüleri özel grafik tasarım ürünleri arasında yer alır. Her siparişe özel olarak tasarım ve taslak çalışmaları gerçekleştirildikten sonra basım sürecine geçilir. Menüler, ayrıca restoranların tarzlarını yansıtan ürünler olması ile de ön plana çıkar. Restoranın logosunun ve sunum lezzetlerinin doğu şekilde tasarımda yer aldığı menüler ile istenilen sonuçların elde edilmesi mümkün olur. Restaurant menüleri hazırlanırken;

  • Menünün taslak ve tasarım çalışmaları yapılır.

  • Restoranda sunulacak olan ürünler listelenir ve tasarım içerisine yerleştirilir.

  • Fiyat bilgileri gibi güncel bilgiler girilir.

  • Tasarım son kez gözden geçirilerek olası eksiklikler giderilir.

  • Menünün dış kaplaması hangi tarzda tercih edilecekse ilgili kapak çalışmaları yapılır.

  • Menünün iç sayfasının baskı işlemleri tamamlanır ve menü yaprakları dayanıklı şeffaf malzemeler ile kaplanır. Bu sayede uzun ömürlü olarak kullanılabilir.

  • Tercih edilen restoran dış menüsü ile yapraklar bir araya getirilir ve menü halini alır.

Deri Restaurant Menü Tasarımları

Restaurant menülerinin dış tasarımlarında en fazla ilgi gören model deridir. Deri bir yüzey üzerine restoran logosu ve ismi basılarak ortaya son derece gösterişli bir menü çıkartılabilir. Farklı renk seçeneklerine sahip olan deri menü kapakları menünün duruşuna ağırlık katması nedeni ile önem kazanır.

Ahşap Menü Tasarımları

Restaurant menüsü dendiğinde akla en fazla gelen bir model de ahşap menü tasarımlarıdır. Bu modelde menü, ahşap ürünlerden destek alarak oluşturulur. Müşterinin talepleri dikkate alınarak her açıdan başarılı bir menü oluşturulur. Baskı öncesinde son kez ortak bir çalışma yapılır ve talepleriniz doğrultusunda gerekli gördüğünüz son ekleme ve çıkarmalar menü tasarımı üzerinde uygulanır.

Restaurant Menüsü Hazırlarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Restoran menülerinde daha dikkat çekici ve hoş bir hava yaratmak isterseniz, belirli bir alanda şefleriniz ve menü içeriklerinizden oluşan bilgilere yer verebilirsiniz. Bar ekibinize ait bilgiler, şeflerinizin isimleri, menülerinizde yer alan yemeklere ait detaylar gibi bilgileri formal bir dil ile menüde müşterilerinize sunarak onlara samimi ve sıcak bir ortam sunabilirsiniz.

Restaurant menülerini tasarlarken uygun fiyatlı ürünleri ilk sayfalarda sunmanız, her kesimden müşteriye kolayca hitap edebilmenizi sağlar. Bu şekilde hazırlayacağınız bir tasarım ile menüyü ilk açtıkları anda müşterilerin kendilerine hitap eden lezzetler bulmalarını sağlayabilirsiniz.

Meni hazırlarken görsel ürün tasarımlarınızı kâr oranı yüksek olan ürünlerinizden tercih ederek hem kazançlı çıkabilir hem de müşterilerinizin en özel lezzetleri tatmalarını sağlayabilirsiniz. Menünüzde eğer Bistro tarzında konseptin daha az olduğu alanlar varsa bu alanlarda klasiklere yer vererek menüde eşit bir denge oluşturabilirsiniz.

Menü Tasarımlarında Önemli İpuçları

Menüler, lokanta ve restoranlarda müşteri ile işletme arasındaki temel bağlantıyı kurar. Bu nedenle tasarımda bir takım önemli ipuçlarını dikkate almak gerekir. Restaurant menü tasarımları yapılırken;

  • İşletmede eğer glütensiz ürünler varsa bu ürünlerin farklı bir menü kısmında sıralanması, ürünlerin dikkat çekici olması açısından önemlidir.

  • Menüde yer alan simgelerin canlı renklere sahip olması göze hitap etmesi ve dikkat çekmesi açısından önem taşır.

  • Menünün baştan sona bir düzen içerisinde hazırlanması ve sunum ürünlerinin uygun kategorilere ayrılması gerekir. Farklı bir konsept yaratarak müşterilerinize ilk bakışta etkileyecek bir menü tasarımı oluşturabilirsiniz.

  • Eğer coğrafi işaretli lezzet veya ürünlere sahipseniz bunları mutlaka ilk bakışta görülecek şekilde bir görsel ile süslemeli ve menünün ön sayfalarında bu ürünlere yer vermelisiniz.

Restoranlarınızda her müşteriye hitap edecek bir menüye sahip olmak ve bütün lezzetlerinizi en iyi şekilde sergilemek için Pegasus Reklam ve tasarım hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz.

Şeffaf Kartvizit ve Daha fazla Yaptığımız işlerle ilgili referanslarımızı incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

Her hangi bir değerlendirme yapılmamış

İlk değerlendirmeyi yapın “Restaurant Menüsü”

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.